26. Septembra 2021.

Vjerovali ili ne: Kriptovalutama sada trguje i – hrčak, a već ima impresivne rezultate

Big Portal

Lajvstrim koji možete da pratite uživo na Tviču, prati hrčka po imenu “Gospodin Goks” koji samostalno trguje kriptovalutama od 12. juna ove godine, i niže i više nego impresivne rezultate.

Prema podacima od petka, koji se redovno objavljuju na njegovom Tviter nalogu, “Gospodin Goks” je ostvario profit od 24 odsto, što je više i od S&P 500 indeksa na Vol Stritu, i od najpoznatije kriptovalute na svetu, bitkoina u istom vremenskom periodu, prenosi Biznisinsajder.

Vlasnik ovog hrčka je napravio posebnu kutiju koja omogućava trgovinu kriptovalutama, a hrčka je slobodan da uđe u kutiju kada god je raspoložen.

Prvo, “Gospodin Goks” treba da trči na točku kako bi odabrao kriptovalutu sa kojom bi trgovao, a zatim da prođe kroz jedan od tunela, jedan za kupovinu i jedan za prodaju, prenosi Blic.

Najpoznatije kriptovalute kojima hrčak trguje su Tron, Ripl, Kardano i Itirijum. Do sada je u njegov portfolio uloženo 390 dolara. Vlasnik hrčka, koji ne želi da otkrije svoj identitet i koji se predstavlja kao “partner gospodina Goksa”, u izjavi za medije je dodao da je svaka trgovina koju hrčak radi automatski podešena na oko 20 evra.

“Postoje planovi da Gospodin Goks dobije više kontrole i da mu se dozvoli da samostalno bira količinu valute koju hoće da kupi, ali to samo u slučaju da kanal dobije na popularnosti”, rekao je partner tada.

Do ovog petka, Gospodin Goks, je inkasirao 77 evra profita. Sredinom septembra njegov ceo portfolio je vredeo skoro 580 dolara, ali je skorašnji pad vrednosti na tržištu digitalnih dobara ulubio i hrčkov portfolio.

https://twitter.com/mrgoxx/status/1441999068046233602

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare