Vjerenica britanskog premijera objavila da se oporavila od simptoma koronavirusa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vjerenica britanskog premijera objavila da se oporavila od simptoma koronavirusa

Keri Simonds, vjerenica britanskog premijera Borisa Džonsona, koja je u drugom stanju, poslije sedam dana u samoizolaciji tokom kojih je imala simptome bolesti, objavila je u subotu popodne na svom nalogu na „Tviteru“ da se sada oseća dobro.

Nekadašnja vladina savetnica 32-godišnja Keri Simonds i Boris Džonson očekuju prinovu početkom leta, a s obzirom na to da je britanski premijer oboleo od Kovida-19, ona je morala da bude u samoizolaciji.

Posle sedam dana Simondsova je objavila na svom nalogu na Tviteru da je tokom protekle nedelje imala sve simptome bolesti, iako joj ona nije zvanično potvrđena.

Inače Džonson je posle potvrde bolesti objavio da će provesti sedam dana izolovan u Dauning stritu, ali je produžio karantin jer još uvek ima temperaturu.

Ubrzo posle njegovog povlačenja u izolaciju, Simondsova, koja inače živi sa premijerom u stanu u broju 11 – objavila je svoju fotografiju iz Kambervela, u južnom Londonu.

Odmah je dodala i novu objavu u kojoj je prosledila i link ka savetima za trudnice i njihove porodice koje je objavio Kraljevski fakultet za ginekologiju i akušerstvo.

„Biti trudan sa Kovidom-19 očigledno je veoma zabrinjavajuće. Molim sve trudnice da pažljivo pročitaju i pridržavaju se saveta za koje sam se uverila da su od pomoći“, dodala je Džonsonova verenica.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz historiju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar