31. Maja 2022.

Vizija savršene slike, tona i dizajna krije se u jednom televizoru – Samsung Neo QLED-u

Big Portal

Na osnovu vrhunske tehnologije, ali i dizajna kojim se može pohvaliti, jedan od modela koji se prilagođava svakom domu, enterijeru, ali i različitim željama korisnika jeste Samsung Neo QLED televizor. Bilo da želite da gledate filmove, serije, da ispratite omiljenu sportsku utakmicu ili jednostavno uživate u gejmingu, ovaj televizor vam pruža maksimum svih performansi.

Slika koja prija oku

Bez obzira na to da li volite da gledate komedije ili horore, košarku ili fudbal, u današnje vreme, kada tehnologija napreduje ogromnom brzinom, kvalitetna slika je imperativ. Baš zbog toga, Neo QLED televizor, koji poseduje visoku rezoluciju, je apsolutni lider u ovoj kategoriji jer će doprineti jasnoj slici i posebno je istaći uz 100%-tni volumen boje Quantum Dot tehnologije. Zahvaljujući svim performansama kojima se ovaj televizor može pohvaliti, u savršeno kvalitetnom sadržaju možete uživati tokom celog dana i prilikom bilo kog osvetljenja jer će opcija Adaptive Picture probuditi pravi efekat sadržaja i automatski promeniti svetlinu i kontrast ekrana u odnosu na svetlosne uslove vašeg doma, a samim tim će i atmosfera biti prijatnija. Ni tu nije kraj prednostima koje vam Neo QLED pruža – vrhunska, moderna tehnologija ovog televizora, koja podrazumeva Ultra Viewing Angle opciju, gledaocima će dati detaljnu sliku bez obzira na to gde sede u odnosu na ekran, pa će uživanje biti zagarantovano iz bilo kog ugla gledanja.

Prepustite se čistom zvuku

Svi znamo da samo slika nije dovoljna kako bismo se potpuno uživeli u sadržaj koji gledamo. Zbog toga, harmonija video i audio karakteristika bilo kog modela televizora je nešto što bi trebalo da predstavlja glavni fokous kada kupujemo novi televizor. Sa Object Tracking Sound Pro tehnologijom na Neo QLED modelima, budite sigurni da vam nijedan zvučni efekat neće promaći jer sam uređaj prati radnju na ekranu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osećaj zvuka. Ni buka iz okruženja više nije problem – karakteristika SpaceFit Sound analizira sve zvuke oko vas i stvara automatski prilagođava zvuk televizora u skladu sa njegovim idealnim postavkam. Deluje idealno, zar ne? Tako i jeste.

Dizajn 21. veka

Neo QLED svojim Infinity One dizajnom drastično menja izgled tvog prostora. Crne ivice, koje su skoro nestale na Infinity ekranu, doprinose posebnoj dozi elegancije koja se budi unošenjem ovog uređaja u prostoriju. Isto tako, one više ne smetaju prilikom gledanja omiljenog sadržaja. Takođe, televizor na Slim Fit zidnom držaču stoji čvrsto priljubljen uza zid i ostavlja utisak čistog i potpuno uredno organizovanog prostora, pa će celokupan doživljaj biti potpun i baš po vašoj meri.

Samsung Neo QLED televizor svakako može biti deo vašeg doma, a više informacija o samom uređaju, kao i dostupnim modelima nalazi se na sajtu: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare