Vivo Z1 Pro bi mogao biti gejming telefon - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vivo Z1 Pro bi mogao biti gejming telefon

Vivo sprema novi telefon iz srednjeg segmenta, koji bi na tržištu trebalo da se takmiči sa modelima kao što su Redmi Note 7 Pro i Realme 3 Pro.

Vivo sprema novi telefon iz srednjeg segmenta, koji bi na tržištu trebalo da se takmiči sa modelima kao što su Redmi Note 7 Pro i Realme 3 Pro. Telefon će debitovati na tržištu Indije i ciljaće gejming segment tržišta.

Od ranije su poznate neke specifikacije telefona, kao što su Snapdragon 712 uz poboljšani GPU i 5000mAh baterija. Najnovije objave sugerišu da telefon stiže i uz poboljšano hlađenje, Net Turbo za bolju konekciju i veliki broj drugih funkcija sa Turbo oznakom koje će omogućiti još bolje performanse.

Vivo Z1 Pro će nuditi neprekinuto gejming iskustvo, sa specijalnim brojačem u igrama, koji će korisniku predlagati da uđe u igru ukoliko se vratio na ekran nakon pregleda drugih aplikacija. Tokom igranja je moguće menjanje PUBG glasa. Nakon što se igra pokrene, telefon će nuditi 4D vibracije i 3D Surround Sound.

Druge, standardne specifikacije telefona uključuju 32MP selfi kameru sa punch-hole dizajnom, i tri kamere na poleđini. Tu je i opcija 18W brzog punjenja, dok će operativni sistem biti Android Pie uz Funtouch OS 9.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Istraživanje odgovorilo: Ko bolje štiti podatke – Android ili iPhone?

D

Sljedeći nivo: Sprema se savitljivi iPhone

D

Ovu aplikaciju koriste milijarde, a nema ni osnovnu zaštitu korisnika

D

Ostavite komentar