Vivo X60 Pro+ primjećen sa Snapdragon 888 čipom, 55W brzim punjenjem - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vivo X60 Pro+ primjećen sa Snapdragon 888 čipom, 55W brzim punjenjem

Vivo je objavio svoje X60 i X60 Pro telefone u Kini krajem 2020. godine. Tokom predstavljanja, kompanija je najavila i Vivo X60 Pro+ model, čija se objava očekuje uskoro.

Telefon pokreće najnoviji Qualcomm Snapdragon 888 čipset, a primećen je na 3C listingu, koji sugeriše da će imati 5G podršku kao i 55W Super Flash brzo punjenje.

Najnovije informacije je objavio dojavljivač Digital Chat Station. Prema novim saznanjima, X60 Pro+ će biti prvi Vivo uređaj koji će pokretati premijum Snapdragon 888 čip. Modeli Vivo X60 i Vivo X60 Pro, koji su ranije predstavljeni, koriste Samsung Exynos 1080 čipset.

Prema informacijama, Vivo X60 Pro+ je opremljen sa četiri kamere na poleđini. Mogao bi imati glavnu kameru od 50MP i stopu osvežavanja ekrana od 120Hz. U displeju se nalazi jedan punch-hole otvor za prednju kameru. Očekuje se da će imati sočivo sa Zeiss optikom.

Dolazeći Vivo X60 Pro+ telefon podržava i opciju 55W brzog punjenja, ali o kapacitetu baterije još nema informacija.

Očekuje se da će telefon biti predstavljen 20. januara. Vivo će sigurno više detalja objaviti kako se budemo približavali datumu predstavljanja X60 Pro+ modela.

Izvor: Benchmark/PocketNow

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar