Vivo X50 će biti dostupan na globalnim tržištima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vivo X50 će biti dostupan na globalnim tržištima

Nakon objave X30 serije prošle godine, kineska kompanija Vivo se sada sprema za predstavljanje nove X50 serije, zakazane za 1. jun. Pred objavu, pojavile su se informacije o dostupnosti ovih telefona.

Za razliku od Vivo X30 serije, koja je bila dostupna samo za tržište Kine, očekuje se da će dolazeća Vivo X50 serija biti dostupna na tržištima globalno. Jedno od ovih tržišta će biti i Indija, koje je postalo izuzetno popularno za proizvođače poslednjih godina.

Vivo X50 serija će predstavljati povratak kompanije na tržište premijum telefona, a liniju će činiti Vivo X50 i Vivo X50 Pro modeli. O standardnom X50 modelu nema previše informacija, ali su se nedavno pojavile neke karakteristike Pro verzije.

Očekuje se da će Vivo X50 Pro imati osmojezgarni Snapdragon 765G čipset. Sistem kamera će činiti 48MP Sony IMX598 glavni senzor, zajedno sa Samsung S5K3L6 portret senzorom, 8MP Hynix Hi846 ultraširokim i 13MP OmniVision OV08A10 senzorom. S prednje strane se očekuje 32MP selfi kamera, a sve će napajati 4315mAh baterija.

Izvor: PlayfulDroid/Benchmark

Danas objavljeno

Budite oprezni – obratite pažnju šta ste odobrili

Vanja A

MediaTek Dimensity 9000 će biti duplo skuplji od svog prethodnika

Vanja A

Honor 60 prikazan uživo i u četiri boje

Vanja A

Ostavite komentar