Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje

Veruje se da će Vivo uskoro lansirati Vivo S12 i Vivo S12 Pro pametne telefone na kineskom tržištu.

Ovi uređaji bi trebalo da naslede Vivo S10 seriju pametnih telefona fokusiranih na selfije koji su objavljeni u julu ove godine. Takođe, očekuje se da će njegov podbrend iQoo, slediti ovaj primer predstavljanjem dva nova pametna telefona Neo serije. Oba brenda tek treba da dobiju zvanični datum lansiranja ovih telefona. Nedavna curenja nude uvid u neke moguće specifikacije ovih pametnih telefona.

Prema Veibo objavi poznatog tipstera Digital Chat Station, Vivo S12 i Vivo S12 Pro će imati Snapdragon 778G SoC. Čini se da su ovi uređaji Vivo V2162A i V2163A pametni telefoni koji su nedavno primećeni na veb lokacijama TENAA i kineske obavezne sertifikacije (3C). Vivo S12 i Vivo S12 Pro podržavaju brzo punjenje do 44W, slično prethodnoj seriji S10.

Prethodni izveštaji sugerisali su da će ovi pametni telefoni biti opremljeni pravougaonim zarezima na prednjoj strani. Zarez je postavljen tako da sadrži Samsung JN1 sočivo od 50 megapiksela upareno sa ultra-širokim senzorom od 8 megapiksela. Pored toga, očekuje se da će imati trostruku zadnju kameru od 108 megapiksela. Ako je verovati zvaničnom izgledu ovih uređaja, onda bi Vivo S12 Pro mogao imati zakrivljene ivice sa obe strane svog panela.

Vivo S12, Vivo S12 Pro, iQoo Neo 5S, iQoo Neo 5 SE, ključne specifikacije se pojavile pred lansiranje

Očekuje se da će iQoo svojoj Neo seriji dodati dva nova modela. Ovi pametni telefoni bi trebalo da budu iQoo Neo 5 SE i iQoo Neo 5s. Očekuje se da će oba podržavati brzo punjenje do 66W. Veruje se da iQoo Neo 5 SE pokreće Dimensity 1200 SoC, dok iQoo Neo 5s ima Snapdragon 888 čipset. Prema prethodnim izveštajima, očekuje se da će iQoo Neo 5s imati trostruku zadnju kameru, na čelu sa primarnim senzorom IMX598 od 48 megapiksela. Predviđeno je da ima selfi kameru od 16 megapiksela, javlja Gadgets 360.

Benchmark.

Danas objavljeno

Opera pokrenula namjenski kripto pretraživač

Vanja A

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Ostavite komentar