Vivo osvaja Evropu na krilima novog “flegšipa” - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Vivo osvaja Evropu na krilima novog “flegšipa”

Vivo, nastavlja svoj pohod u osvajanju evropskog tržišta, šireći svoje prisustvo na 21 tržište u 2022. godini. Tokom godine, kompanija će poslovati na 11 novih evropskih tržišta širom regiona; pored Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Crne Gore, Severne Makedonije i Portugala, proširila je svoje poslovanje i na Slovačku i Sloveniju u zadnjih šest meseci, a tokom godine će se proširiti i na Holandiju. Predstavnici skoro svih tržišta prisustvovali su panevropskoj premijeri novog vivo flagship uređaja – X80 Pro, u Berlinu.

Strategija rasta brenda vivo u Evropi se fokusira na stabilno i održivo poslovanje u Evropi. Uspešan razvoj regionalnog poslovanja izgrađen je na snažnim lokalnim i Evropskim partnerstvima poput onih sa UEFA EURO 2020 i 2024, u okviru kojih je vivo imenovan za zvanični pametni telefon EURO šampionata na globalnom nivou. Ova partnerstva, strateške investicije i održive veze nastavljaju da pokazuju pozitivne rezultate. vivo je jedan od najbrže rastućih brendova u Evropi i kotira se među top pet mobilnih brendova na nekoliko evropskih tržišta.

X80 Pro – vivo predstavlja svoj najnapredniji flagship Evropi

Kako vivo beleži konstantan rast u Evropi, i želi da kupcima pruži vrhunsko iskustvo mobilne fotografije, kompanija je dovela svoj najnapredniji flagship uređaj u region. Novi vodeći pametni telefon rezultat je 1,5-godišnje saradnje sa kompanijom ZEISS, i predstavlja sistem mobilne fotografije koji su zajedno napravile kompanije vivo i ZEISS. Sa kompanijom ZEISS, vivo deli ambiciju kvaliteta i preciznosti, kako bi razvio savršene pametne telefone. Stoga, sa X80 Pro modelom, vivo i ZEISS pomerili su granice mogućeg na polju mobilne fotografije.

Kamera u prvom planu: Nastavljeno partnerstvo sa kompanijom ZEISS u istraživanju i razvoju

Partnerstvo između kompanija vivo i ZEISS osnovano je sa dugoročnom i strateškom namerom, i zasniva se na zajedničkom razumevanju zahteva potrošača na polju mobilne fotografije. Obe kompanije dele čvrstu nameru da doprinesu budućnosti fotografisanja pametnim telefonom, i njihov program istraživanja i razvoja – vivo ZEISS Imaging Lab, postavlja nove standarde kamera na pametnim telefonima. Kroz napredni optički dizajn, uključujući pažljiv razvoj i testiranje sočiva, opsežne procese simulacije kako bi obezbedile izvanredne performanse, napredne algoritme i merenja za optički dizajn, sa ciljem da se na najmanju moguću meru svedu izobličenost, senke, mućnje boja, i, na kraju, omogući savršenu fotografiju svaki put.

Izvor: saopštenje za javnost

Danas objavljeno

Motorola predstavila flagship Moto Razr 2022

V.R.

SpaceX uspješno obavio statički test prototipa rakete Super Heavy

V.R.

Rockstar želi novu koncepciju igre za svoj GTA VI

V.R.

Ostavite komentar