14. Septembra 2019.

Vivo NEX 3 će imati screen-to-body odnos od 99,6 procenata

Big Portal

Nex 3 će, prema svemu sudeći, imati screen-to-body odnos od 99,6 procenata. Ovaj detalj je na Weibo stranicama podelio Li Xiang, proizvodni menadžer kompanije Vivo. Prema njegovim rečima, kompanija je uspela ovoliki procenat da postigne primenom industrijskog standarda u metodu kalkulacije.

Xiang ističe da, čak i ukoliko se primene druge metode (koje bi mogle proizvesti manji odnos), NEX 3 će opet imati najveći screen-to-body odnos do sada viđen na telefonima. Takođe, on ističe da nijedan konkurentski proizvođač neće uspeti da ovo dostignuće nadmaši bar u narednih šest meseci.ž

Uz ove informacije stiže i tizer fotografija telefona, na kojoj je vidljivo da okviri sa strane gotovo i ne postoje, dok su donji i gornji okviri izuzetno tanki.

Prema ranijim glasinama, Vivo NEX 3 će imati 6.89-inčni AMOLED ekran sa ugrađenim senzorom otiska prsta, Snapdragon 855+ čipset, do 12GB RAM-a i do 512GB skladišnog prostora. Tu je i 4500mAh baterija sa 44W brzim punjenjem, dok sistem kamera čine 64MP + 13MP + 13MP senzori na poleđini i dve 16MP pop-up selfi kamere.

Izvor: GSMArena

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare