15. Marta 2019.

Viveport Infinity od 2. aprila pruža neograničen pristup igrama za 12,99 USD mjesečno

Big Portal

U najvećem unapređenju platforme do sada, Viveport Infinity članovi će dobiti neograničen pristup biblioteci ove usluge koja sadrži preko 600 aplikacija i igara, pored ekskluzivnih prednosti članstva kao što je osvežena Viveport Video aplikacija. Trenutni članovi, uključujući i one sa unapred plaćenim pretplatama, kao i novi članovi koji se prijave pre 2. aprila, zadržaće svoju trenutnu cenu do kraja 2019.

Viveport Infinity nudi raznoliku biblioteku popularnih VR naslova kao i VR naslova nezavisnih autora. Po ceni od samo 12,99 USD mesečno ili manje uz godišnju pretplatu, članovi će uštedeti hiljade dolara na najkvalitetnijem sadržaju dok istovremeno dobijaju pomoć u otkrivanju skrivenih blaga u okviru usluge. Popularni naslovi, uključujući Angry Birds VR: Isle of Pigs, tempirali su svoju dostupnost u usluzi pretplate prema njihovom globalnom objavljivanju, što članovima pruža optimalan izbor i priuštivost kada je u pitanju isprobavanje i otkrivanje novog sadržaja. Novi Viveport korisnici mogu da se prijave u bilo kom trenutku za besplatno dvonedeljno članstvo kako bi iskusili neograničeno igranje uz Viveport Infinity.

„Napravili smo novi model za VR koji baca novo svetlo na veliku biblioteku VR sadržaja koji je ova industrija razvila i korisnicima daje razlog da provode više vremena sa VR uređajem nego ikada do sada,“ rekao je Rikard Steiber, predsednik kompanije Viveport. „U isto vreme, povećavamo doseg programera i potencijalni prihod, jer više programera može da monetizuje jednog Infinity korisnika. Verujemo da ovaj model odgovara načinu na koji potrošači žele da iskuse VR.“

Viveport Infinity će biti dostupan VIVE i Oculus Rift vlasnicima. Za kompatibilne naslove, Viveport Infinity će preći sa članovima na bilo koji novi nezavisan uređaj napravljen na VIVE-ovoj WAVE platformi. Ovaj pristup koji je hardverski agnostički i u okviru svih platformi donosi uslugu potpuno novoj kategoriji VR uređaja, istovremeno proširujući doseg programera i ukupnu publiku.

„Kroz Viveport Infinity pretplatu uspeli smo da povećamo našu bazu igrača i izgradimo veću zajednicu oko VR igre The Wizards“, rekao je Paweł Gajda, direktor matketinga kompanije Carbon Studios. „Viveport pretplata postala je značajan deo našeg prihoda i sa nestrpljenjem čekamo da se kroz Infinity povežemo sa što većim brojem igrača.“

Da bi dodatno podržao Viveport Infinity programere, Viveport povećava zarađeni udeo prihoda programera na 80/20 sa prethodnih 70/30. Počevši od 1. aprila do kraja 2019, ovo povećanje profita primenjuje se na sve naslove na Viveport Infinity. Pored toga, zahvaljujući korisnikovom neograničenom pristupu sadržaju, više programera može da monetizuje jednog korisnika pomoću Viveport Infinity, što programerima povećava potencijalni prihod.

Izvor: HTC VIVE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare