Vitaminska bomba koja topi celulit - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Vitaminska bomba koja topi celulit

Istopite celulit

Došlo je vreme za brzo delovanje i efikasna rešenja jer ako niste na vreme počeli da vežbate i hranite se zdravo, teško da ćete nekoliko dana pred more uspeti da rešite sve probleme sa kilažom.

Ovaj napitak delovaće brzo i pomoći će vam da ublažite vidljivost “narandžine kore”. Anticelulit šejk bi trebalo da pijete svako jutro, umesto redovnog doručka, tokom nekoliko dana. Napitak će vas energizovati, pročistiti organizam, osloboditi ga viška vode i ublažiti “rupice” na nogama.

 Potrebni sastojci za ovaj zaista cčarobni napitak: voda, šaka spanaća, pola banane, pola pomorandže, nekoliko kolutića ananasa, malo cimeta. Sve sastojke stavite u blender i mutite dok ne dobijete napitak

Spanać je odličan izvor gvožđa i vlakana. Pospešuje probavu i tako pomaže pri izbacivanju štetnih materija iz organizma.

Pomorandža je bogata vodom, vitaminom C, vlaknima i antioksidansima i dobra je za sjaj kože. Ananas ima dijuretska svojstva, pomaže u borbi protiv zadržavanja tečnosti u telu i sadrži antioksidanse zbog kojih koža izgleda zdravo i zategnuto.

Banana je puna kalijuma i dobar je izvor vitamina B6 i dijetalnih vlakana, vitamina C i mangana. Takođe, pomaže protiv zadržavanja tečnosti u telu.

Cimet stimuliše cirkulaciju, a svi znamo da celulit najčešće nastaje upravo zbog problema s cirkulacijom.

Voda je izuzetno važna u borbi protiv celulita jer izbacuje štetne materije i nakupljene tečnosti iz organizma.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Tiramisu

V.R.

Naučite još jedan odličan recept

Zeljka

DIJETA koja sprječava anemiju, a uključuje mudro smišljen jelovnik

Zeljka

Ostavite komentar