Visoki funkcioner ANB-a CG ostavio oproštajnu poruku - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Visoki funkcioner ANB-a CG ostavio oproštajnu poruku

Bivši visoki funkcioner crnogorske Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Luka Bulatović, koji je prije pet dana pronađen mrtav u iznajmljenom stanu, ostavio je oproštajnu video poruku crnogorskoj javnosti koja je emitovana večeras u dnevniku televizije Crne Gore (RTCG).

Poruku je RTCG-u dostavila porodica Bulatovića.

On je naveo da je „zbog nekih stvari koje nije znao a posao mu je bio da zna“ ugrozio svoje ljude sa kojima je radio, svoje prijatelje sa kojima je radio i sarađivao iz Agencije i drugih državnih organa, a prije svega porodicu.

Poručio je da se odlučio na taj korak u znak izvinjenja svima njima, i u znak da zbog činjenja ili nečinjena osjeća ogromnu sramotu i stid sa kojim dalje ne može da se nosi.

Pozvao je sve da zaborave „na ovo ludilo koje se dešava poslednjih dana i mjeseci“, da se dogovore da zemlja koja je beskrajno lijepa i koju beskrajno voli nastavi da živi.

On je zatražio oprost i obraćanje završio riječima – „Neka je vječna Crna Gora“.

Bivši šef sektora u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB) Luka Bulatović pronađen je mrtav u Podgorici.

Istragu je preuzelo Specijalno tužilaštvo, a glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da postoji osnov sumnje da je neko izvršio krivično djelo iz njihove nadležnosti.

(RTCG)

Danas objavljeno

Blokade i protesti širom Srbije

M.

Moskva odbacila izvještaje o mogućem napadu na Ukrajinu

M.

Posljednji apel Merkelove: “Vakcinišite se”

M.

Ostavite komentar