11. Februara 2020.

Višković otkrio: Priča se sa Mićićem, ali i sa Markovićem

Big Portal

Kako BN saznaje, Višković je upoznao članove bijeljinskog odbora SNSD da su vođeni razgovori sa Mićom Mićićem o mogućem zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

“Razgovaralo se sa Mićićem, ne mogu o detaljima”, rekao je, kako tvrdi naš izvor, Višković stranačkim kolegama u Bijeljini.

“Ukoliko Mićić bude kandidat moraćete to prihvatiti”, rekao je Višković, navodeći da još uvijek nije ništa konačno i da će tih razgovora biti još sa Mićićem.

Takođe, on je, kako tvrdi naš izvor, rekao da će nastaviti razgovore i sa predsjednikom bijeljinskog PDP-a Slavišom Markovićem, obećavši da će “konačna odluka biti postignuta ovdje (u Bijeljini) u prosotrijama SNSD-a”.

Zanimljivo je, kako tvrdi naš izvor, da Zoran Tegeltija nije ništa govorio u vezi moguće saradnje SNSD sa SDS-om u Bijeljini.

“Vjerovatno je on bio podrška Viškoviću, koji je nadležni potpredsjednik SNSD-a zadužen i za Bijeljinu, navodi naš izvor.

Podsjetimo da je nedavno u Laktašima održan sastanak Milorada Dodika i Mića Mićića, kome je prisustvovao, kako je naknadno rekao Mićić, i Radovan Višković.

Nezvanični izvori tvrdili su da je sastanak Mićića i Dodika održan i nedavno, ali su to obojica demantovali.

Dodik je potvrdio da se vode razgovori sa Mićićem o mogućem zajedničkom nastupu SNSD i SDS u Bijeljini.

U lokalnom SNSD-u se protive tome, kao i u vrhu SDS-a, odakle poručuju da sa “rušiteljima” Republike Srpske i SDS-a nema saradnje ni kompromisa.

Iako još uvijek nije počeo proces kandidovanja za lokalne izbore, koji će se održati u oktobru ove godine, Gradski odbor SDS Bijeljina je to već učinio i Mićića ponovo kandidovao za gradonačelnika Bijeljine, kome se. kako tvrde nezvanični izvori, očito žuri da obezbijedi podršku sa ili bez SDS-a.

(BN)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare