15. Oktobra 2019.

VIOLETU KASAPIO NOŽEM: Pomahnitali bivši dečko ubio bivšu, pa je grlio na putu do bolnice

Big Portal

Monstrum je djevojku usmrtio u njenoj sobi, nakon što se vratila sa posla iz treće smjene. Kobnog jutra Dušan je došao do njene kuće i rekao Violetinom ocu, koji nije znao da su njih dvoje mjesec dana ranije raskinuli, da je došao da je iznenadi. Nesrećni čovjek nije slutio ništa i krvnika je pustio u kuću.

– Da li su se raspravljali, šta je u sobi bilo kada je Violeta došla s posla to niko ne zna. Njen otac nije ni znao da su se prije toga posvađali i raskinuli – priča neutješna familija ove porodice.

Ubica je sa sobom ponio nož od kuće. Krvavo oružje nosio je sa sobom i kada je Violetin otac našao izbodenu kćerku u sobi, kada je ušao sa njima u automobil i ispratio je do Doma zdravlja, pa sve do svoje kuće gdje se na kraju uputio i gdje ga je policija pronašla.

– Dušan je nama pomogao da Violetu unesemo u kola. Ja sam veća tada vidio da joj ruke padaju i da nema pomoći. On je sjedio pored nas sa nožem sve vrijeme do Koceljeve – ispričao je za Blic Josip Radovanović rođak mučki ubijene djevojke.

Petronijević je dan prije nego što je počinio zločin prijetio ocu da će se istim tim nožem ubiti, jer je u petak, vozeći pijan, polupao nekoliko automobila u selu.

– Moj brat je sreo njegovog oca pored automobila koji je bio u kanalu i počeo da se šali sa njim jer je mislio da je on napravio udes. Međutim, on mu je ispričao da je Dušan polupao kola. Rekao mu je da je prije toga nekim ljudima srušio ogradu i izlupao nekoliko skupocijenih auta. Kada ga je moj muž pitao da li se povrijedo, on je rekao da nije i da je legao da spava. Onda je počeo da ga proklinje: “Dabogda je stradao!”- priča jedan od mještana Koceljeve kom je Dušanov otac rekao da “više ne može da trpi” stvari koje njegov sin radi.
Kada se probudio, Dušan se raspravljao sa roditeljima, a po priči mještana, a onda je zaprijetio da će se ubiti.

– On je tad uzeo nož i počeo da prijeti da će se ubiti. Otac je pozvao policiju. Kad su došli policajci, on se primirio i otac je potpisao da mogu da idu – pričaju komšije šokirane ovim događajem kakav ne pamte u ovom kraju.

– On je ujutru stopirao i nekako se prebacio do Batalaga. Nije to tako ni blizu. Sačekao je nju da dođe s posla. Otac je otišao u štalu da namiruje stoku, a maćeha je bila tu. Ona je samo čula vrisak i pozvala oca da dođe – pričaju u ovom selu.

Jedan od rođaka Violetinog oca ispričao je kako je monstrum sve vrijeme bio tu, pomogao da se već u tom trenutku beživotno tijelo nesrećne djevojke unese u kola, i na kraju sjeo u kola. On je čak u tim trenucima grlio svoju žrtvu, pa će tokom istrage biti utvrđeno da li je bio pod dejstvom tableta.

O Violeti se od rođenja starao samo otac Dragiša. Kada ga je supruga napustila, tri mjeseca po rođenju kćerke, ostao je sam sa roditeljima da se brine o njoj.

– To je tuga prevelika. Njemu je kćerka bila sve. Strašno je da će se ta kuća sada ugasiti. Tako nešto niko nije očekivao. Bila je to prelepa i predivna devojka – priča Violetin prijatelj.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare