Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu da će postati kralj - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu da će postati kralj

Mali princ Džordž tek je napunio osam godina, ali već se zna šta mu donosi budućnost. Nakon svoje prabake Elizabete, dede Čarlsa i oca Vilijama on bi trebalo da postane kralj Velike Britanije.

Njegova porodica mu to nije otkrila do njegovog sedmog rođendana, a autor Robert Lejsi u novom poglavlju svoje knjige “Battle of Brothers” tvrdi da su princ Vilijam i Kejt Midlton objasnili sinu šta ga čeka, iako nije poznato kada i kako se to tačno dogodilo.

“Možda će nam jednog dana Džordž to sam ispričati. Ipak, veruje se da su otprilike oko njegovog sedmog rođendana, u leto 2020., njegovi roditelji odlučili da malom princu detaljnije objasne njegove buduće dužnosti”, navodi Lejsi.

Dodaje da Vilijam kao otac pokušava svom sinu da obezbedi normalno detinjstvo i omogući monarhiji da ide u korak sa modernim vremenima.

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio je kako je Džordž svestan da se ‘razlikuje’ od svoje sestre i brata jer je često provodio vreme nasamo sa svojim dedom, princom Čarlsom, i prabakom, kraljicom Elizabetom.

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar