Vilem Defo je snimio film za odrasle - zato je bio izbačen iz srednje škole - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vilem Defo je snimio film za odrasle – zato je bio izbačen iz srednje škole

U svojoj glumačkoj karijeri Vilem Dafo odigrao je više od stotinu uloga, a ističe se specifičnom bojom glasa i iskrenošću u intervjuima kada priča o svom zanimljivom životu.

Dafo, koji je 22. jula proslavio 66. rođendan, odrastao je u Viskonsinu kao jedno od osmoro dece i svojevremenoo je otkrio da ga je odgajalo njegovih petoro sestara.

Naime, otac mu je bio hirurg, a majka medicinska sestra, a kako su radili zajedno često nisu bili kod kuće. Podigao je i prašinu svojom izjavom da su mu sestre u ranom uzrastu objasnile pojedinosti o seksu.

“Bilo je to poput seksualnog obrazovanja jer su one bile napaljene devojke. Govorile su mi stvari koje nisam želeo da slušam kada sam imao šest godina među kojima je bio i oralni seks. Pitao sam jednu od njih: “Jedino zločesti ljudi rade to?”, a ona mi se samo smejala.

Kada sam ispričao svojim prijateljima o tome, istukli su me jer im je to bilo odvratno”, rekao je.

To je sigurno uticalo na Vilema koji je napravio potez zbog kojeg je izbačen iz srednje škole. Naime, snimio je film za odrasle. “Bio sam samo mladi dečko u Viskonsinu. Hteo sam da učinim nešto da se maknem odatle”, rekao je.

Glumac je na početku glumačke karijere promenio svoje ime Vilijam u Vilem jer nije želio da mu drugi daju nadimak Bili i tako ga zovu. Iako o puno škakljivih tema otvoreno progovara, postoje stvari koje Dafo ne želi da spominje.

Svojevremeno je snimio reklamu u kojoj je pozajmio glas polarnom medvedu.

“To je poslednja stvar o kojoj želim da pričam”, rekao je glumac hladno kada ga je američki novinar upitao za taj angažman.

Iako mu ovakve stvari smetaju, kada je reč o ulogama u filmovima Vilem je na spreman da odgovori različitim izazovima. Zbog trilera “Lovac” bio je spreman da odere kožu s mrtve životinje slične kenguru.

“Imao sam samo jednu šansu jer su imali jednu životinju. Rekli su: ‘Slušaj, životinja je mrtva već neko vreme. Sokovi su se nakupili i prilično je naduta. Ako ovo učiniš pogrešno, eksplodiće ti u lice’. Srećom, u mojoj porodici je puno hirurga. Mislim da mi je to u genima”, otkrio je glumac.

Vilem, koji je za filmove “Na večnim vratima”, “Projekt Florida”, “Vampirova sena” i “Vod smrti” bio nominovan za Oskara, intrigira i ljubavnim životom.

Glumac se 2005. oženio 20 godina mlađom rediteljkom Giadom Kolagrande. Inače, par se upoznao u Rimu na premijeri jednog njenog filma. Ubrzo zatim su otpočeli romantičnu vezu, a glumac je ispričao i kako ju je zaprosio.

“Ručali smo i samo sam je pitao da li želi da se uda za mene sutra”, ispričao je Dafo i dodao kako su pred oltar stali dan kasnije na maloj ceremoniji sa samo dva prijatelja.

Žive na tri adrese, a često se mogu videti u Rimu, Njujorku i Los Anđelesu. Srećni par ne mari za razliku u godinama, a često vreme provode na obali njene rodne Italije.

Dafo s bivšom partnerkom, rediteljkom Elizabet LeKompte (77) ima sina Džeka (39).

Izvor: B92

Danas objavljeno

Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama

Vanja A

Kuća od slatkiša iz bajke o Ivici i Marici ipak postoji, evo kako izgleda

Vanja A

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Ostavite komentar