Vila Šona Konerija u Nici prodaje se za 34 miliona dolara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vila Šona Konerija u Nici prodaje se za 34 miliona dolara

Dugogodišnji dom Šona Konerija, luksuzna šestospratna vila „Villa Le Roc Fleuri” iz 1928. godine, smještena na litici s pogledom na grad Nicu i Sredozemno more, prodaje se za 34 miliona dolara. U njoj su snimljene neke od scena filma o Džejmsu Bondu, „Nikad ne reci nikad“, 1983. godine.

Luksuzna vila na jugu Francuske, smeštena je na pola puta između Kana i Monaka, u Nici. Šon Koneri je ovu kuću kupio posle venčanja sa slikarkom Mišelin Rokebrn, 1970. godine, gde je par živeo desetak godina.

S pogledom na staru luku u Nici, vila je okrenuta ka zapadu sa pogledom na zaliv anđela. Uređena je u retro stilu, a glavni prostor za okupljanje-saloni su prostrani i prozračni, sadrže velike prozore koji prostoru daju mnogo svetlosti.

Vila, u kojoj su snimljene i neke scene filma o Džejmsu Bondu, sagrađena je dvadesetih godina prošlog veka, a prostire se na 24 hektara.

Ima pet spavaćih soba, tri salona, teretanu, kupatila za kućne ljubimce, sobu za fitnes i dva bazena. Tu je i vinski podrum, velika ostava i stan za osoblje iznad garaže.

Vila je uređena u klasičnom francuskom stilu.

“Rub travnjaka spušta se prema obali, a sama kuća je vrlo visoko na litici, na izuzetno mirnoj lokaciji i zalazak sunca je prava čarolija”, rekao je izvršni direktor kompanije “Knight Frank Cap Ferrat CEO Fredrik Lilloe”.

Šon Koneri je glumio u sedam filmova o Džejms Bondu, a važio je za jednog od najseksepilnijih muškaraca na svetu. Šon Koneri preminuo je u snu.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar