Vil Smit sanjao o haremu žena - na čelu sa Hale Beri, pa shvatio da griješi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vil Smit sanjao o haremu žena – na čelu sa Hale Beri, pa shvatio da griješi

Vill Smit otvoreno je, u intervjuu za “GQ”, govorio o svom braku sa Džejdom Pinket-Smit i priznao da je vanbračno spavao sa nekoliko žena

Glumac (53) je već 24 godine u braku sa Džejdom, zvezdom filma “Scream 2”, i kaže da njihova veza nikada nije bila “konvencionalna”.

Vill je odlučio da govori na temu priznanja njegove žene od prošle godine da se “spetljala” sa Avgustom Alsinom i pojasnio da Džejda nije bila jedina koja je imala vanbračne odnose tokom čitavog braka.

On, priznaje da je, dok je bio mlađi, sanjao o tome da ima harem žena koje će putovati sa njim, imenujući Hale Beri kao jednu od glumica koje su ga privlačile.

Međutim, “bezuslovna sloboda i ljubav”, kao i iskrenost, koju Džejda i Smit pružaju jedno drugom, kako kaže glumac, čini da njihov odnos funkcioniše.

Za časopis je rekao: “Ne znam gde sam to video kao tinejdžer, ali ideja o putovanju sa 20 žena koje sam voleo i o kojima sam brinuo, izgledalo je kao zaista odlična ideja. A onda, nakon što smo probali nešto slično, rekao sam da bi to bilo strašno. Užasno. Zamislite kako bi bilo jasno?”, rekao je Smit u intervjuu.

Dok je Vill osećao da je monogamija jedini način, Džejda je odrasla okružena liberalnijim parovima i imala je drugačija razmišljanja o braku.

Iako je par na kraju odlučio da se “uglavnom fokusira na monogamiju”, Vill je rekao da to nije bio ključni deo njihove veze. stvari, postojao je period tokom kojeg nisu bili monogomni, ali je tokom intervjua odbio da razgovara o tome da li je to i dalje tako.

Međutim, rekao je: “Dali smo jedno drugom poverenje i slobodu, sa uverenjem da svako mora da pronađe svoj put. A brak za nas ne može biti zatvor. I nikome ne predlažem naš put. Ne preporučujem ovaj put nikome. Ali iskustvo da su slobode koje smo dali jedno drugom… i bezuslovna podrška, za mene najviša definicija ljubavi”.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar