Vil Smit neprepoznatljiv - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Vil Smit neprepoznatljiv

Vil Smit neprepoznatljiv, čuveni glumac tokom pandemije i ‘lockdown-a’ potpuno je zanemario svoj izgled, a poslednje fotografije koje je objavio na društvenim mrežama naišle su na oprečne reakcije.

Poznato je da život glumca nije ni malo lak, mnogo odricanja, mukotrpnog rada i ulaganja u sebe potrebno je kako bi se dugi niz godina zadržali na najvišem nivou. Vil Smit, jedan je od onih koji već više od dve decenije uspešno uživa titulu jednog od omiljenih holivudskih glumaca, međutim, poslednje fotografije iznenadile su svetsku javnost.

Naime, čuveni glumac priznao je da je tokom ‘lockdowna’ uzrokovanog pandemijom korona virusa potpuno zanemario svoje telo, te je zbog viška kilograma neprepoznatljiv: – Biću iskren s vama, nikada nisam bio u goroj formi – poručio je Smit ispod fotografije.

Nakon toga, Vil Smit objavio je još jednu fotografiju koja još bolje dočarava koliko se glumac ugojio, ali je i obećao da će se vrlo brzo vratiti u svoju prepoznatljivu formu, koja je do skoro mnogim muškarcima bila u mislima kada bi počinjali sa treninzima.

– Volim ovo telo, ali želim da se osećam bolje, nema više ponoćnih mafina. Uskoro ću biti u najboljoj formi života – napisao je povodom druge fotke glumac.

Pomenute fotografije naišle su na oprečne komentare njegovih obožavalaca. Dok se pojedini dive glumcu na hrabrosti da sa svima podeli u kakvoj situaciji se našao, što nije ni malo lako za čoveka njegovog statusa, drugi pak tvrde da glumac njegovog renomea sebi nije smeo da dozvoli ovako nešto.

Podsećanja radi, pre samo nekoliko godina Vil Smit izgledao je ovako:

Glorija.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar