10. Marta 2021.

Viktorija ne može da se pomiri sa gubitkom kolege: “Sanja će uvek biti tu!”

Big Portal

Nekada veoma popularna pevačica i članica grupe “Aske” Snežana Mišković poznatija kao Viktorija, veoma je tužna zbog smrti kolege i prijatelja, Aleksandra Sanje Ilića, koji je preminuo u 70. godini.

– Zatekla me je ova vest i rastužila, ali Sanja će svake sekunde, uvek, biti tu. U etru. Zahvaljujući svojim pesmama – rekla je Viktorija u emisji “Kec na jedanaest”. Pevačica se prisetila 1982. godine i ispričala kako je došlo do toga da “Aske” nastupe bez Slađane Milošević.

https://youtube.com/watch?v=HiAKxYx4Yqo

– Slađana je odustala od nastupa i ja sam Sanji predložila da nas tri izađemo na scenu i da otpevamo tu pesmu, iako je bilo zamišljeno da budemo prateći vokali. On se našao u nebranom grožđu ali je prihvatio predlog i eto, u tako snažnoj konkurenciji, mi smo pobedile. Nismo znale šta nas je snašlo, a Sanja je bio tu da nas vodi, daje savete, družio se sa nama i razgovarao – rekla je Viktorija na i dodala nema nameru da se više pojavljuje u televizijskim emisijama:

https://www.instagram.com/p/CMHrhdqJSRq/?utm_source=ig_embed

– Ja sam se 2014. godine potpuno povukla iz medija. Ima jedna anegdota koja je potekla od moje ćerke, a glasi: Mama, da mi nisi mama ne bih znala da postojiš. Mladi ljudi ne znaju za mene, čudno je vreme. Ja imam svoj mikrosvet koji me štiti od svega negativnog što nas okružuje, naročito onih koje su prisutne u mojoj branši – rekla je Viktorija. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare