Viktorija i Dejvit Bekam odlučili da stave tačku na svoj brak? Finansijski krah ih razorio... - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Viktorija i Dejvit Bekam odlučili da stave tačku na svoj brak? Finansijski krah ih razorio…

Nakon 20 godina braka ovo je kraj?

U braku Viktorije i Dejvida Bekama ne cvetaju ruže već neko vreme, iako su pre nekoliko meseci obeležili čak 20 godina braka. Kako navode strani mediji, u njihovoj zajednici stvari su vrtoglavo krenule nizbrdo.

Bekamovi su u strahu od bankrota, nakon što je Viktorijina kompanija ostvarila ogroman novčani gubitak. Kako se navodi ona je samo u 2018. godini izgubila preko 12 miliona funti, zbog čega ona stalno paniči. Kako prijatelji bliski paru navode, Viktorija je već danima u suzama.

Foto: Profimedia

– Posao je gotovo, pa propao, a i Viktorija i Dejvid su svesni da je gotovo. Viktorija je već danima u suzama. Sve je u rasulu. Dejvid je svestan da je njegova supruga uzrujana, ali istovremeno, tvrdi da moraju da misle decu i da nikako ne bi trebalo da nastave sa gubljenjem miliona. Moda je teška stvar i ona i Dejvid pokušava ohrabriti Viktoriju. Govori joj kako ne sme da bude tako stroga prema sebi, ali sa druge strane, ipak odmah mora da reaguje – navodi izvor.

Takođe, kako se navodi, kada je Viktorija poslednji put imala novčanih problema, Dejvid nije želeo da joj pomogne. Podsetimo, često se u medijima spekulisalo da se poznati par razvodi, a Viktoriju su prozivali i da je loša majka.

Foto: Profimedia

Izvor blizak paru navodi i da, budući da se sve raspada, oni razmatraju i mogućnost da definitivno stave tačku na svoj brak.

Danas objavljeno

Poslije crvenog tepiha, pravac plaža: Manekenka haljinu zamijenila minijaturnim bikinijem

Zeljka

Većina ih svakodnevno koristi, a ne zna koliko su štetne – ove tri stvari što pre izbacite iz kuće

Zeljka

Sudaranje pesnicama odlazi u zaborav: Rukovanje se vraća na velika vrata

Zeljka

Ostavite komentar