Viktorija Bekam tvrdi da su mršavice prošlost: Žene žele imati grudi i stražnjicu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Viktorija Bekam tvrdi da su mršavice prošlost: Žene žele imati grudi i stražnjicu

Viktorija Bekam već godinama njeguje svoju vitku liniju za koju mnogi tvrde da čak i prelazi granice normalnosti, a sada je otkrila i kako se njeno mišljenje vremenom promijenilo te da smatra kako su mršavice danas dio prošlosti.

Modna dizajnerka koja je već ranije govorila o pritisku koji osjeća kako bi bila što vitkija predstavila je svoju novu kolekciju odjeće, a tim povodom izjavila je kako ona bolje izgleda na damama sa oblinama koje su joj bile i inspiracija u rađenju iste.

“Žene danas žele izgledati zdravo i imati obline. Žele imati grudi i stražnjicu”, izjavila je Viktoria za Graciu na čijoj je naslovnici osvanula.

Inače, njena nova kolekcija “pomaže ženama da imaju zaobljeniju figuru”, a što žena ima više oblina, “to njene haljine bolje izgledaju na njima”.

“Ne radi se o tome koje ste veličine već da znate ko ste i budete srećni onim što jeste. Našla sam sopstvenu ravnotežu između želje da se zabavim i discipline u prehrani i vježbanju. Kada si mlađi boriš se protiv tog balansa, ali sada znam kako to izgleda i šta mi odgovora”, rekla je dizajnerka.

Viktorija je spomenula kako je provođenje vremena u Majamiju na Floridi gdje žene ponosno ističu svoje obline, doprinijelo tome da promijeni mišljenje.

“Pokazuju svoja tijela s takvim samopouzdanjem. Njihov stav i stil su mi bili zaista oslobađajući. I kao majka, svidjelo mi se što je moja kćerka Harper bila u blizini žena koje su zaista slavile svoje obline i uživale u tome kako izgledaju”, otkrila je Viktorija.

Inače, Viktorijin suprug Dejvid Bekam ranije ove godine pojasnio je kako od kad je upoznao svoju suprugu ona jede uvijek istu hranu – ribu sa roštilja i povrće kuhano na pari od čega vrlo rijetko odstupa, prenosi Klix.ba.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Izabel uživa na Mikonosu, u mikro bikiniju pokazala tijelo boginje

Vanja A

Ova frizura skida godine u trenu, lako se održava, a kosu čini bujnijom

Vanja A

Njemačka vapi za radnicima sa Balkana

V.R.

Ostavite komentar