Viktorija Bekam: Moja djeca se stide mog postojanja - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Viktorija Bekam: Moja djeca se stide mog postojanja

Bivša Spajsica, a sada uspješna dizajnerka, 45-godišnja Viktorija Bekam, iako naizgled ima odličan odnos sa sinovima, 20-godišnjim Bruklinom, 17-godišnjim Romeom, 14-godišnjim Kruzom i osmogodišnjom Harper Seven, koje je dobila u braku s bivšim fudbalerom, 44-godišnjim Dejvidom Bekamom, iskreno je i javno priznala kako bi njena djeca najradije htela da “ona ne postoji”.

Prilikom gostovanja u emisiji Ellen kod voditeljke i komičarke Elen Dedženeris, Viktoriji je bilo postavljeno nekoliko “gorućih pitanja”, između kojih je bilo i ono u kom je trebalo da odgovori “čime svakodnevno sramoti svoju djecu”, na šta je Engleskinja iskreno odgovorila s riječju “svojim postojanjem”. Tako smo svi naslutili kako se i njena djeca, baš poput mnogih vršnjaka, ponekad “stide” sopstvenih roditelja.

Podsjetmo, iako putem društvenih mreža nerijetko javno iskazuju ljubav jedni drugima, ni članove porodice Bekam nisu zaobišle mnoge kontroverze, naročito kada je riječ o vaspitanju djece. Osim što Viktoriju često prozivaju da je loša majka zbog mnogih stvari koje dopušta osmogodišnjoj ćerki, koje inače nisu primjerene njenom dobu, kao što su odlasci na razna modna dešavanja za starije.

Prije nekoliko mjeseci strani mediji pisali su i o lošem odnosu najstarijeg Bruklina sa slavnim roditeljima. Naime, Viktoriji i Dejvidu tada se nije sviđala burna veza, koja je, između ostalog, narušila i njihove odnose.

https://www.instagram.com/p/B5R18ZYJWpt/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar