Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE - BIGportal.ba
Ex Yu

Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE

Glumac Viktor Savić izazvao je burne reakcije pratilaca na Instagramu, nakon što se “našalio” na račun pevačice Marije Šerifović.

Sve je počelo kada je pevačica na svom Insta storiju objavila video u kojem je napisala kako je oduševljena jednom Instagram stranicom, te da ne zna da li je vodi dečak ili devojčica, ali da mu ona, ko god da je, poručuje – “Udaj se za mene”.

Marijina šala naišla je na oduševljenje mnogih, a osoba koja stoji iza stranice odgovorila je na Marijinu “prosidbu” potvrdno, ne otkrivajući identitet.

Međutim, Viktor je, kako prenose mediji, prokomentarisao ovu objavu i napisao: “Znači devojčica”.

Mnogi su to shvatili kao provokaciju i ismevanje, a ne kao šalu, kako je tek nekolicina protumačila Viktorov komentar, pa su usledili brojni komentari. Dok su jedni napadali Viktora, drugi su ga branili.

“Koje si ti razočaranje. Ovo je trebalo da bude smešno?”, “E moj ti, Jesi dobro, Viktore?”, “Zašto imaš veritifikaciju i ko si ti?”, “Kako si to zaključio? Mislila sam da su homofobi odavno nestali”, “Šta vam je čovek se zeza. Ako može Marija da se zeza, može i Viktor, ostavite čoveka na miru”, bili su neki od komentara.

Ipak, nakon nekog vremena je, kako piše “Kurir”, Viktor obrisao komentar.

Danas objavljeno

Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o sebi: “Rasplakala sam se, htjela sam svakog da zagrlim”

Zeljka

Šako Polumenta: “Cijeli svijet je znao da je otišao, a ja nisam”

Zeljka

Vrelo izdanje pjevačice MIE BORISAVLJEVIĆ samo nekoliko mjeseci nakon POROĐAJA

Zeljka

Ostavite komentar