Viki morala da stopira uređenje luksuznih stanova! - BIGportal.ba
Ex Yu

Viki morala da stopira uređenje luksuznih stanova!

Folk pevačica Viki Miljković konačno će publiku obradovati novim albumom, ali zbog toga trpi uređenje stanova u Beogradu na vodi, koje je kupila. – Viki je poslednji album izdala 2009. godine i smatra da je red da posle 11 godina obraduje fanove novim materijalom. Viki se iz tog razloga potpuno posvetila završavanju albuma…

Folk pevačica Viki Miljković konačno će publiku obradovati novim albumom, ali zbog toga trpi uređenje stanova u Beogradu na vodi, koje je kupila.

– Viki je poslednji album izdala 2009. godine i smatra da je red da posle 11 godina obraduje fanove novim materijalom. Viki se iz tog razloga potpuno posvetila završavanju albuma pa nema vremena da se bavi stanom. Kada to za završi za nekoliko nedelja, onda će i nastaviti da sređuje stan, koji već sada izgleda kao iz snova, ali su radovi stopirani – rekao je izvor blizak Miljkovićevoj.

Pevačica je ove navode i potvrdila.

– Arhitekta je završio glavni projekat. Dosta toga je urađeno, a dosta toga će naknadno, pošto smo želeli što pre da se uselimo. O tom potom. Trenutno se ne bavim stanom, sad se bavim albumom. Bacila sam se na snimanje pesama. Dosta je bilo poslova oko stana. Hoću da završim album, pa ću da se vratim obavezama oko stana – rekla je Viki.

Izvor: Svet

Danas objavljeno

Sanja Vučić napravila haos novom provokativnom fotografijom!

V.R.

Dragana Džajić objavila fotku muža Miloša, a komentar je zaintrigirao ljude!

V.R.

Pjevačica pozirala u bikiniju, a o njenoj liniji bruje na mrežama!

V.R.

Ostavite komentar