19. Decembra 2020.

Viki Miljković do detalja otkrila kako se slavi Sveti Nikola u njenom domu

Big Portal

Pevačica je detaljno opisala kako je sama pravila kolač, pa i kako slavi Nikoljdan.

– Kod nas se do 12 časova upali sveća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normlano. Biće svega što je Bog dao – pričala je Viki.

Voditelj i gledaoci su tražili da im pevačica pokaže slavski kolač, ali Viki je istakla da nije spremna trpeza još, te da joj je nezgodno da tako pokaže.- Drage volje, ali još uvek nisam postavila kako treba, nezgodno mi je da pokazujem – pričala je Viki u “Jutru” na Prvoj televiziji.

Pevačica je bila zaražena koronom, a sada se ona, njen sin i suprug osećaju dobro, iako priznaje da ne znaju gde su se zarazili.

– Svo troje smo bili zaraženi. Mi smo se baš pridržavali mera, nigde nismo išli bez maske, nismo imali kontakte, ali možda se u prolazu desilo, u liftu, prodavnici… Tu sam morala da idem kako bismo se prehranili. Imali smo sreću da su simptomi bili blagi. Kod Tašketa je bilo najteže, ja sam dva sata imala temperaturu. Sve me je lomilo, mišići su me boleli – rekl je Miljkovićeva.

Sinoć su joj priredili iznenađenje suprug i brat, te je kratko i prokomentarisala kako se to desilo.

– Nešto sam ih naljutila, brata i Tašketa. Spremala sam i niko mi nije pomagao, i onda je Taške je uzeo harmoniku i počeo da peva – zaključila je pevačica.

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Izvor: Alo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare