Vikend dobrih cijena u Centrumu: Finalna sezonska rasprodaja! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Vikend dobrih cijena u Centrumu: Finalna sezonska rasprodaja!

Vikend dobrih cijena i finalna sezonska rasprodaja u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci očekuje vas ovog vikenda, u subotu i nedjelju 3. i 4. septembra.

Vikend dobrih cijena donosi nam najniže cijene i najveći broj sniženih artikala do sad. Popusti do čak -50% na svim odjelima očekuju vas u Centrum marketu na Petrićevcu i Centrum marketa u Gradišci.

Među sniženim artiklima i kompletnim robnim grupama našle su se bijela tehnika, rasvjeta i posuđe, mašine i alati, keramika i sanitarije, fasade, boje i lakovi, vrtni namještaj i sve za vrt. Popust nije mašio ni najveći Pet Centar u regiji, gdje vas očekuje sniženje na sve za vaše kućne ljubimce.

Sve za gradnju, opremanje i uređenje doma i vrta poznatih svjetskih brendova moći ćete pronaći kod nas, a spisak svih popusta tokom trajanja vikenda pogledajte ovdje: https://centrumshop.ba/vikend-dobrih-cijena  

Popusti na svim odjelima do 50% važe u subotu i nedjelju, 3. i 4. septembra u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci. Posjetite Centrum i iskoristite popuste koje vam nudi Vikend dobrih cijena.

Centrum Trade je lanac od 7 prodajnih centara, rasporedjenih u svim većim gradovima Republike Srpske; Banja Luka, Doboj, Gradiška, Kozarska Dubica a svoje poslovanje koje traje više od 20 godina temelji na partnerskoj relaciji i uspješnoj poslovnoj saradnji sa preko 200 domaćih i evropskih firmi čiji proizvodi čine asortiman od preko 50 000 artikala.

Danas objavljeno

Gotovinski krediti Nove banke sa fiksnom kamatnom stopom

Vanja A

UniCredit u BiH i partneri obezbijedili popuste za ljepše i toplije praznike

Vanja A

NEKTAR DOVODI KATAR U BORIK!

Vanja A

Ostavite komentar