"Vidljivo poboljšanje grijanja" - BIGportal.ba
Banja Luka

“Vidljivo poboljšanje grijanja”

U skladu sa zaključcima Štaba za energetsku krizu, komisija izlazi redovno na teren da utvrdi temperaturu u stanovima po zahtjevima građana.

Poručio je ovo gradski menadžer Bojan Kresojević, koji je naglasio da su dosadašnji napori već dali rezultate, koji pokazuju poboljšanje na terenu.

– Imali smo više sastanaka sa predstavnicima preduzeća ‘Eko toplane’ i sigurno ćemo ih imati još nekoliko. Upravo ćemo te sastanke da iskoristimo kako bi razgovarali, upoznali se sa situacijom i nastavili da radimo na poboljšanju grijanja za sve naše sugrađane – rekao je on.

Poručio je kako je Štab za energetsku krizu u ovim momentima dodatno analizirao temperaturu korisnika usluga „Eko toplane“.

– Smatramo da ima prostora za poboljšanje, zato smo i imali određene preporuke. Sada je vidljivo poboljšanje i mogu da kažem da smo izuzetno zadovoljni, jer imamo sve manje zahtjeva za mjerenje temperature – naglasio je on.

Iz Grada podsjećaju da je nakon vanredne posjete preduzeću “Eko toplane” ustanovljeno da isporuka toplotne energije nije zadovoljavajuća, te je formiran Štab za energetsku krizu čiji je zadatak da na osnovu stvarnog stanja ponudi najefikasnija rješenja za prevazilaženje izazova sa grijanjem.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 06.februar 2023. godine

Vanja A

Penzioneri u ponedjeljak dobijaju po 100 KM

M.

Parastos stradalim Srbima: Organizovan besplatan prevoz u Drakulić 5. februara

M.

Ostavite komentar