Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova djevojka ludo zaljubljeni - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova djevojka ludo zaljubljeni

Milijarder Džef Bezos je 2019. godine postao tema broj jedan u medijima kada se saznalo da se posle 26 godina braka razvodi od supruge Mekenzi. A razlog razlaza je bila atraktivna voditeljka vremenske prognoze na Foksu, Loren Sančez.

Tri godine kasnije, Bezos i Sančezova izgledaju veoma zaljubljeni i provode dosta vremena zajedno, što svedoče paparaco fotografije.

Nedavno su uslikani kako zajedno posećuju luksuzni restoran u Njujorku, a pre toga fotografisani su i u šetnji Velikom Jabukom.

Foto: Profimedia

Kada je informacija o Bezosovoj preljubi procurela u javnost, on i njegova tadašnja supruga Mekenzi su izdali saopštenje u kom su obavestili da se razvode. Preduzetnika i vlasnika Amazona je razvod “koštao” preko 38 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica kompanije.

Američke medije je zanimalo ko je žena koja je uspela da zavede tada najbogatijeg čoveka na svetu? Javnost, koja joj i nije bila naklonjana, je želela bukvalno sve da zna o Loren Sančez, atraktivnoj voditeljki i majki troje dece.

Foto: Profimedia

Vodila je jutranji program “Dobar dan LA”, kao i vremensku prognozu na Fox 11. Uspešno je upravljala avionima, tačnije Loren je licencirani pilot, a 2016. Bezos ju je bio angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin.

Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da su se već tada upustili u aferu i da su se tajno viđali, iza leđa svojih supružnika. Loren se zbog Bezosa razvela od svog supruga Patrika Vajtsela.

Kao par prvi put su se pojavili na Vimbldonu 2019. godine i od tada su nerazdvojni.

Danas objavljeno

Japanci izumili moped u kojem možete voziti i ljubimca

V.R.

Supruga Aleka Boldvina: Slomljen si, ne želim da te izgubim

V.R.

Uživaju iz istih razloga kao i muškarci: Žena najviše gledaju ovaj pornografski sadržaj

V.R.

Ostavite komentar