21. Oktobra 2021.

Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova djevojka ludo zaljubljeni

Big Portal

Tri godine kasnije, Bezos i Sančezova izgledaju veoma zaljubljeni i provode dosta vremena zajedno, što svedoče paparaco fotografije.

Nedavno su uslikani kako zajedno posećuju luksuzni restoran u Njujorku, a pre toga fotografisani su i u šetnji Velikom Jabukom.

Foto: Profimedia

Kada je informacija o Bezosovoj preljubi procurela u javnost, on i njegova tadašnja supruga Mekenzi su izdali saopštenje u kom su obavestili da se razvode. Preduzetnika i vlasnika Amazona je razvod “koštao” preko 38 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica kompanije.

Američke medije je zanimalo ko je žena koja je uspela da zavede tada najbogatijeg čoveka na svetu? Javnost, koja joj i nije bila naklonjana, je želela bukvalno sve da zna o Loren Sančez, atraktivnoj voditeljki i majki troje dece.

Foto: Profimedia

Vodila je jutranji program “Dobar dan LA”, kao i vremensku prognozu na Fox 11. Uspešno je upravljala avionima, tačnije Loren je licencirani pilot, a 2016. Bezos ju je bio angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin.

Foto: Profimedia

Pretpostavlja se da su se već tada upustili u aferu i da su se tajno viđali, iza leđa svojih supružnika. Loren se zbog Bezosa razvela od svog supruga Patrika Vajtsela.

Kao par prvi put su se pojavili na Vimbldonu 2019. godine i od tada su nerazdvojni.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare