Vidić nikad brutalniji o Ceci: Ona je crna udovica! - BIGportal.ba
Ex Yu

Vidić nikad brutalniji o Ceci: Ona je crna udovica!

Saša Vidić, modni kreator, bez dlake na jeziku govorio je na Kurir televiziji o pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović.

On je otkrio da njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

Saša Vidić
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot “Neodoljiv neumoljiv” i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje – istakao je Saša Vidić.

Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

– Videlo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila devojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vreme tog krimi-džimi vazona. Volela je vlast, sećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan – otrkiva Vidić.

Na pitanje da li je istina da je Arkan Ceci obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

Željko Ražnatović Arkan, Arkan
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/ WAR NEVS

– Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju – kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

– Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa Arkanom zauvek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pevačicama – kaže Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti Arkana nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

Svetlana Ražnatović
FOTO: KURIR TV

– Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli – kaže Vidić.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar