Video za Samsung Galaxy M60 pokazuje 48MP + 16MP kamere - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Video za Samsung Galaxy M60 pokazuje 48MP + 16MP kamere

Isječak iz videa otpakivanja Samsung Galaxy M60 telefona se pojavio na YouTube-u, a sugeriše da će telefon imati najbolji sistem kamera u M seriji.

Isječak iz videa otpakivanja Samsung Galaxy M60 telefona se pojavio na YouTube-u, a sugeriše da će telefon imati najbolji sistem kamera u M seriji. Međutim, ostatak detalja o telefonu nije u potpunosti poznat.

Kamera sistem je opisan kao 48MP (IMX 586) + 16MP, a svrha drugog modula nije objašnjena. Sudeći prema rezoluciji, moguće je da je u pitanju telefoto ili ultraširoka kamera. Raspored senzora, sa LED blicem između njih, je drugačiji od Samsungovih aktuelnih dizajna.

Selfi kamera je smeštena u izrez, za razliku od punch-hoole dizajna koji ima Galaxy M40. Podsećanja radi, Galaxy M40 ima tri kamere na poleđini: 32MP glavnu, 8MP ultraširoku i 5MP depth.

Potrebno je napomenuti da nema prethodno procurelih informacija o Galaxy M60 modelu, tako da ne postoje garancije da je video isečak legitiman i da se zaista radi o pomenutom telefonu ili čak da je u pitanju Samsungov telefon. Stoga je pomenute informacije potrebnu uzeti sa rezervom.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar