[VIDEO] Ovako će izgledati Samsung Galaxy S22 Ultra? - BIGportal.ba
Tehnologija

[VIDEO] Ovako će izgledati Samsung Galaxy S22 Ultra?

Tek što je predstavljen novi Galaxy Z Fold 3, a već nam stižu prvi renderi (na temelju dostupnih informacija) Samsung-a Galaxy S 22 Ultra, kojeg ćemo verovatno ugledati početkom sledeće godine. Holandski Letsgodigital u svom stilu ponovno se igra dizajnom, ali im svakako treba priznati da su poslednjih godina bili…Tek što je predstavljen novi Galaxy Z Fold 3, a već nam stižu prvi renderi (na temelju dostupnih informacija) Samsung-a Galaxy S 22 Ultra, kojeg ćemo verovatno ugledati početkom sledeće godine.

Holandski Letsgodigital u svom stilu ponovno se igra dizajnom, ali im svakako treba priznati da su poslednjih godina bili prilično precizni. Prema njihovim saznanjima, Samsung bi u S22 Ultra mogao da donese ulaz za memorijsku karticu, pa čak i vratiti 3.5 mm audio jack.

Dalje, ekran modela Ultra bi trebao da ima dijagonalu od 6,81 inča, a istovremeno bi trebao da bude “čitav”, dakle bez punch-hole rupice za prednju kameru, koja će biti ugrađena u ekran, baš kao na modelu Galaxy Z Fold 3.

Pozadi bi trebao da donese trostruku kameru, ali sada sa zaista velikim modulom, odnosno podebljanjem cele gornje površine, što upućuje na novu tehnologiju koja očito nije mogla da stane u tanje kućište. Postoje indicije da će u njega biti ugrađena nova 200 MP kamera, a ako ne, onda unapređena 108 MP. Ispod haube bi trebao da se nađe 4-nanometarski Exynos 2200 SoC, a u američkoj verziji odgovarajući Snapdragon.

Naravno, sve ove informacije uzmite sa dobrom dozom rezerve, budući da su temeljene na glasinama i spekulacijama. Galaxy S22 će verovatno biti službeno predstavljen na Unpacked eventu u januaru 2022. godine i tada ćemo saznati sve detalje.

Originalni članak

Danas objavljeno

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Xiaomi 12 serija možda neće biti prva koja će imati Snapdragon 8 Gen 1 SoC, stiže na kraju decembra

Vanja A

Apple ima viziju da svi uređaji pune jedan drugi

Zeljka

Ostavite komentar