(VIDEO) Napali je jer je twerkala tokom nereda u Barceloni: "Zabavljaš li se?" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

(VIDEO) Napali je jer je twerkala tokom nereda u Barceloni: “Zabavljaš li se?”

ŠPANJOLKA je objavila bizaran snimak na kojem se vidi kako twerka dok vatra gori oko nje tokom protesta i nereda u Barceloni.

Usred haosa koji je za vikend vladao ulicama Barcelone, Sandra Kisterna odlučila je twerkati i snimak objaviti na Instagramu. Dok ona izvodi plesne pokrete u poprilično oskudnom izdanju, vidi se vatra kako gori iza nje.

Snimka španjolske influenserice i modela izazvala je različite reakcije. Dok ona svojim fanovima i pratiocima objašnjava kako je to njezin lični protest, mnogi su je napali.

https://www.instagram.com/p/B3zPeKjAg7X/

“Prije svega, željela bih reći da ovo nije vrsta sprdnje i da ni na koji način ne želim vrijeđati ljude koji su izašli boriti se za svoja prava. Umjesto toga, ovo je moj način na koji mogu izraziti svoj protest”, napisala je na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/2bqmCxsYBz/?utm_source=ig_embed

“Postoje ljudi koji protestuju izazivajući nasilje na ulicama i ne slažem se s tim. Ono što sam vidjela juče u Barceloni bilo je poražavajuće, moj grad u ruševinama i haosu”, dodala je.

https://www.instagram.com/p/B3l0eMjArJ6/?utm_source=ig_embed

Sandrin video prikupio je više od 360.000 pregleda. “Twerkanje kao način za izraziti šta? Slobodna si, očigledno, slobodna da budeš smiješna”, jedna je od negativnih reakcija koje je dobila. “Tužno”, “zabavljaš li se”, još su neki od komentara.

Index

Danas objavljeno

Razlika između njih je 37 godina, ali hoće da imaju svoje dijete: “Želimo porodicu”

Zeljka

Engleska: Konkurs za kraljeve i kraljice za upravljanje ostrvom i gostionicom starom 300 godina

Zeljka

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Ostavite komentar