Viber je u grupne razgovore implementirao poruke koje se same brišu - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Viber je u grupne razgovore implementirao poruke koje se same brišu

Poruke koje se same brišu predstavljaju odličnu opciju koja štiti privatnost, ukoliko želite da imate razgovore koji se ne snimaju ili ne čuvaju u chat istoriji. Viber nudi poruke koje nestaju/same se brišu za svoje individualne razgovore, a sada funkcija stiže i za grupne razgovore.

Viber je objavio da će u grupne razgovore implementirati poruke koje se same brišu. Prema navodima: “Kada je u pitanju postavljanje poruka koje se brišu u grupnom chatu, korisnici neće morati da prolaze kroz proces u više koraka da bi promenili status poruka u grupi. Viberova funkcija omogućava članovima da lako uključe i isključe opciju unutar samog chata“.


Kompanija ističe da Viber korisnici mogu da podese brisanje poruka u razgovorima nakon 10 sekundi, jednog minuta, jednog sata ili jednog dana nakon što se pročitaju.

Oni koju su zabrinuti da bi drugi mogli kreirati screenshot poslatih poruka, ne moraju da brinu jer Viber aplikacija ima ugrađenu zaštitu koja sprečava takve akcije. Funkcija brisanja poruka u grupnim razgovorima bi korisnicima trebalo već da se isporučuje u najnovijem ažuriranju.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

Huawei nagoveštava Enjoy 20e, sa 6.3-inčnim ekranom i 5000mAh baterijom

Zeljka

AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Zeljka

Apple predstavio nove MacBook Pro laptopove od 14 i 16 inča, zajedno sa novim čipovima

Zeljka

Ostavite komentar