26. Septembra 2021.

Veteran sa Košara došao u frizerski salon kod nevjenčane supruge, pa joj ispalio hitac u glavu

Big Portal

Tragedija se dogodila u petak oko 16 sati u Ulici Nikole Pašića, ispred frizerskog salona “Viki” u koji je osumnjičeni došao kako bi ga žrtva ošišala. Nezvanično, kako se sumnja u jednom trenutku je došlo do rasprave između Žarka i Violete kada ga je nesrećna žena navodno posjekla makazama po ruci. Žarko je tada otišao do kola, uzeo kratež i vratio se do frizerskog salona, prenosi Blic.

Violeta je pokušala da pobjegne. Istrčala je iz salona i počela da doziva pomoć. Prema informacijama, nesrećna žena je vikala: “zovite policiju, hoće da me ubije”.

– Ubica je tada ispalio jedan hitac iz krateža njoj u potiljak, nakon čega je ona na licu mjesta preminula. Kada je vidio šta je uradio, osumnjičeni se sakrio u frizerski salon, a oružje spustio na stolicu – kaže izvor Blica.

Policija je brzo reagovala i neposredno nakon ubistva uhapsila osumnjičenog. Nakon hapšenja pronašla je i oružje iz kojeg je, kako se sumnja, Žarko pucao.

On se nije opirao hapšenju, a na saslušanju u policiji se branio ćutanjem. Njemu je nakon toga određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden na saslušanje kod tužioca.

Kako Blic nezvanično saznaje, institucije nisu zabilježile prijave za nasilje iz ove porodice. S druge strane, kako pričaju poznanici žrtve i ubice, nesuglasice između njih dvoje krenule su kada je Violeta odlučila da prekine emotivnu vezu sa Žarkom P, koji nije mogao da prihvati činjenicu da ona više ne želi da bude sa njim.

– Dan pred tragediju su se navodno dogovorili da će Violeta da se vrati kući kod Žarka. Međutim kada je kobnog dana otišao kod nje da se ošiša, ona je kazala da se predomislila i da će o svemu morati još da razmisli – kaže naš izvor.

Borani su u šoku. Kažu ne pamte da se ovako stravičan zločin desio u ovom mjestu. Za nastradalu ženu tvrde da je uvijek bila ljubazna i fina prema svojim mušterijama.

– Ovo je velika tragedija. Žena je bila jako fina i dobra. Puno ljudi je dolazilo kod nje u frizerski salon. Uvijek je bila ljubazna prema mušterijama – pričaju Borani.

Nesrećna žena je iza sebe ostavila troje djece. Ona i Žarko su imali tri sina od kojih najstariji ima 17 a najmlađi osam godina.

Ubica bio na Košarama
Žarko je inače poznat u Boru, jer je bio predsjednik borskog SUBNOR.

– Znamo da je bio na Košarama. Ne znamo šta da kažemo, nikada ne bi ni posumnjali da će da se odluči na ovakav korak da ubije ženu – pričaju poznanici.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare