12. Aprila 2022.

Vestbruk o Lejkersima: Nisam ja bio problem, nisam dobio poštenu šansu

Big Portal

Vestbruk je došao kao ogromno pojačanje u Los Anđeles, ali Lejkersi nisu uspeli da se plasiraju ni u plej-in. Mnogo smatraju Vestbruka kao najodgovornijeg za jednu od najgorih sezona “jezeraša” u poslednjih nekoliko decenija.

“Nisam siguran da sam ja bio problem. Kada sam tek došao ovde, osetio sam da nikad nisam dobio poštenu priliku samo da budem ono što treba da budem kako bih pomogao timu”, rekao je Vestbruk, “Kada sam došao ovde bio sam, nažalost, osoba o kojoj su smišljali priče ko sam, šta sam, šta radim, u šta verujem, a koje nisu istinite. Uvek sam morao da se dokazujem što po mom mišljenju nije pošteno. Nije bilo razloga da to radim”.

Vesbtruk je prokomentarisao i odnos sa trenerom Frenkom Vogelom, koji je otpušten dan nakon poslednjeg meča sezone.

“Nisam siguran šta je bio njegov problem samnom ili nisam siguran zašto. Ne mogu da vam dam pravi odgovor zašto se nikad nismo povezali. To je nešto na šta on mora da odgovori. Imao sam osećaj da moram da mu se dokažem i moje sposobnosti i šta mogu da uradim u ovoj igri. Nažalost, to nije bilo u mojim rukama“, rekao je bek Lejkersa.

Novinara je zanimalo koliko su često razgovarali o strategiji igre kada su na terenu bili Lebron Džejms, Entoni Dejvis i on.

“Nažalost, voleo bih da se nikad nisu dogodile stvari koje ste pomenuli. Ali ti razgovori nikada nisu vođeni ni na koji način. Da nekako smislimo kako ćemo igrati i šta je bilo najbolje kada smo bili na parketu. Dakle, to je to”, zaključio je Brodi.

Vestbruk je ove sezone prosečno beležio 18,5 poena uz 7,4 skokova i 7,1 asistencija. Lejkersi su sezonu završili sa skorom 33-49.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare