Vesna Zmijanac priznala na šta je trošila pare - BIGportal.ba
Ex Yu

Vesna Zmijanac priznala na šta je trošila pare

Pjevačica Vesna Zmijanac bez dlake na jeziku prisjetila se svojih najvećih dana slave i kako je koristila status velike zvijezde.

Kako je i sama Vesna rekla, ona je mnogo zarađivala, ali i mnogo trošila.

“U vreme države koja je bila od Triglava do Đevđelije radila sam po sto dana u godini. Pevala sam dvaput dnevno, bilo je mnogo para, radilo se dan za danom. Trebalo je mnogo više novca da imam”, kaže Vesna za “Kurir”, koja ima odgovor i na pitanje gdje je potrošila sav novac.

“Ne znam gde. Na život. Trošila sam ga, i dan-danas trošim kad zaradim. Ma, bukvalno na svašta. Pogledaj samo moju garderobu, a nisam imala kostimografa, niti sam uzimala na korišćenje pa vraćala, kao što se danas radi. Ja odem pa kupim. Nisam rasla u izobilju i imala sve što poželim pa da sam štedela. Ma kakvi. Bila sam željna svega. Ispunila sam sve svoje želje, od auta do kuće, pa do raznih promašaja. Nisam trošila na kocku. Imala sam drugi problem. Bila sam boem i znala sam u kafani da ostavim mnogo para”, kaže Vesna, pa za pomenuti list objašnjava da je za jednu noć u kafani mogla da potroši jednosoban stan.

“Pretpostavite samo jedan vikend u Nemačkoj u to vreme i onda posle nekog koncerta svratim u neku birtiju i sve to ostavim, otprilike jednosoban stan u kafani za veče. Uvek sam bila galantna prema muzici. Ako neko svira na ulici, kolegi stavim malo parica. Bila sam i ostala boem”, ispričala je Vesna.

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar