4. Februara 2021.

Vesna Zmijanac postaje preduzetnica?

Big Portal

Veliki broj pjevača je ostao bez posla jer su im uskraćeni nastupi i putovanja zbog pandemije, stoga veliki broj umjetnika traži novi posao. Kako tvrdi izvor blizak Vesni Zmijanac, njoj su prijatelji savjetovali da iskoristi svoje veliko imanje na Bukulji i započne poljoprivredni biznis.

Otkako je krenula situacija sa virusom korona sve je veća potražnja za prirodnim sredstvima za podizanje imuniteta, a organska aronija je pravo rješenje. Od ove biljke mogu da se prave sokovi, džemovi, slatko, vino, ali je zdravo i da se jede sušeno.

Pjevačica je, navodno, već konsultovala stručnjaka za analizu zemljišta koji je uvjerio da je zemljište pogodno za uzgajanje aronije, jer je biljka izrazito otporna i dobro podnosi niske temperature.

Ulaganje od 30.000 evra u zasade

Ona je naručila je manju količinu zasada, koju planira da posadi na proljeće, a ako joj krene kako je planirala, nastaviće da sadi u jesen, kad je to i preporučljivo, i tada će uložiti čak 30.000 evra u proizvodnju.

Pored toga, ona planira da, ukoliko joj krene biznis, dokupi još zemljišta u okolini, kako bi proširila posao. Ona je trenutno u potrazi za ljudima koji će raditi na njenom imanju, a pomoć će joj biti i poznanici iz Aranđelovca, gdje često dolazi. Vesna dolazi u ovaj grad u blizini Bukulje jer se tu nalazi kafana u kojoj voli da ruča i tu je stekla prijatelje, prenosi Kurir.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare