27. Septembra 2022.

Vesna Zmijanac otkrila koliki je najveći BAKŠIŠ koji je dobila

Big Portal

Vesna Zmijanac važi za jednu od najbolji pevačica na ovim prostorima. Iza sebe ima blistavu karijeru koju su obeležili brojni nastupi. 

Jednom prilikom je otkrila i koliki je najveći bakšiš koji je ikada dobila. Držala je koncert u Bugarskoj, nakon čega je nastupala u jednom klubu koji se nalazio preko puta hotela u kom je bila.

“Bugarska je bila najjača. Bugarska radi plejbek ili sinbek, nemaju orkestar. Imala sam koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavim u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome sam bila. Bila sam umorna od koncerta, koji je bio živ”, rekla je Vesna u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji, i dodala:

“Po klubovima se tamo pevalo na plejbek i imali smo jedan cd sa pesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 sve u paketima. Sad na svaku moju pesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pevala ‘Kazni me kazni’. A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 evra, da pevam ponovo ‘Kazni me kazni’. Ja sam otpevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo ‘Jorgovane’, malo ‘Sto života’, koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpevam ‘Kazni me kazni’. Zaslužio je”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare