6. Marta 2020.

Vesna Zmijanac OTHRANILA djevojčicu iz doma: Planirala da je USVOJI, evo u kakvom su odnosu danas

Big Portal

Pevačica je, kako piše Kurir, nakon što je dva puta gubila bebu u sedmom mjesecu trudnoće sredinom osamdesetih, utjehu našla u mališanima iz Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Žena koja je u to vrijeme radila u toj ustanovi, ispričala je kako je Vesna skoro svakodnevno dolazila djeci u posjetu, donosila im je garderobu, igračke, slatkiše, a posebno se zbližila s jednom djevojčicom.Nakon nekog vremena Zmijančevoj je bilo dozvoljeno da svoju mezimicu vodi sa sobom kući. Provodile su dosta vremena zajedno, dijete je bilo presrećno s pjevačicom, koja je bar na neki način pokušala da joj nadomjesti roditeljsku ljubav. Vesna je znala često da je odvede i na izlete, finansirala je sve što je bilo potrebno, a u jednom trenutku je poželjela i da je usvoji.

Međutim, početkom 1989. Vesna je, na svoju veliku sreću, ponovo ostala u drugom stanju, a pošto je trudnoća bila visokorizična, do procedure nije došlo.

Pjevačica je tada morala da se odvoji od djevojčice iz Zvečanske jer je trudnoću održavala u bolnici u Zagrebu, ali je preko Doma održavala kontakt i dalje joj pomagala. Djevojčica je od Zmijančeve svake nedelje dobijala pakete sa slatkišima, igračkama i garderobom. Slale su i pisma jedna drugoj jer je djevojčica tada krenula u školu i naučila je da piše. To se nastavilo i nakon što je Vesna u oktobru 1989. rodila kćerku Nikoliju. Pomagala je djevojčici tokom školovanja, plaćala joj udžbenike i davala joj novac za rekreativnu nastavu.

Njih dvije su i dalje u kontaktu, što je i potvrdila pjevačica:

– O tome nikada nisam pričala, ne volim da pravim pompu oko toga. Mnogima sam pomagala, naročito djeci kojoj je bilo teško. Jeste, istina je da sam se vezala za jednu djevojčicu, čujemo se i dalje ponekad. Neka od te dece su me zaboravila, neka nisu. Mnogi od njih me se i danas sjete, čestitaju mi rođendan, jave se. Eto, samo to mogu da vam kažem i ništa više.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare