13. Oktobra 2021.

Vesna Zmijanac o tragičnom gubitku sina

Big Portal

U svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani” otkrila je teške trenutke koje je njena porodica preživjela.

Vesna i njen suprug Vlada Jovanović jedva su čekali prinovu ali je u sedmom mjesecu došlo do spontanog i Vesna je izgubila bebu. Međutim, i sledeća trudnoća isto je prošla. Oba spontana doživjela je u sedmom mjesecu i oba puta su čekali sina.

“Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči”, započela je pevačica koja je, priznaje, često sebe krivila za nemili događaj.

Međutim, njenoj patnji nije bilo kraja te je već sljedeće godine ponovno proživjela istu strahotu.

“Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sina, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvek se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo”, potresno svjedoči u autobiografiji jedna od najpopularnijih pjevačica bivše države.

Dvije godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka djevojčice kojoj je dala ime Nikolija, a danas je i srećna baka dvije unuke.

(Magazin Novosti)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare