Vesna Zmijanac iskreno o odnosu sa UNUCIMA i životu van grada - BIGportal.ba
Ex Yu

Vesna Zmijanac iskreno o odnosu sa UNUCIMA i životu van grada

Život joj je ispunjen vremenom koje provodi sa porodicom

Vesna Zmijanac je poznata kao jedna od legendi narodne muzike. Ona iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, a ostvarila se i u ulozi majke i bake. Ističe da najviše uživa kada je u svojoj kući na Bukulji, daleko od svega.

Deca je često posećuju, a ponosna baka mnogo voli svoje unuke.

“Šta je Vesna pričala pre dvadeset godina? Ja imam mnogo odžaka i šporet na drva, ja sam spremna, imam i šumu. Ima ko radi na Bukulji, ne mogu ja sve, ja kuvam. Spremam zimnicu, sve oko hrane. Deca su mi često tu, ja onda moram da kuvam, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić, odnela ručak unucima. Šta da radim ceo dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrednija od mene, Reu učim da kuva. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše”, ispričala je Vesna Zmijanac za Informer.

Što se tiče planova za Novu godinu, pevačica je dobila nekoliko ponuda, ali i dalje razmatra koja joj najviše odgovara.

“Ove jeseni radno. Sve je ispunjeno do juna. Na proleće ćemo raditi jedan koncert, u međuvremenu smo svuda. Ja držim četvoro, petoro na ‘stendbaju’ za Novu godinu. Videću gde mi je udobno, prošle godine sam se smrzla, za svoje godine sam mnogo opuštena”, rekla je Vesna.

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar