10. Februara 2022.

Vesna otkrila istinu o odnosu sa Brenom: Bilo je rivalstvo uvek je pravila smicalice!

Big Portal

– Brena uvek nađe neku smicalicu da napravi u tom momentu kada smo sve tri bile baš popularne. Između mene i Brene je postojalo rivalstvo samo kao dobra konkurencija, ali mi smo super drugarice i uvek smo se lepo slagale. Sada smo nekako svako na svoju stranu, od kada je korona, ali uvek smo mi imale naše vreme – istakla je Vesna.

Čini se da su u poslednje vreme hitovi stari i po nekoliko decenija ozbiljno zaživeli među mladima. Tome se posebno raduje pevačica Vesna Zmijanac, koja ne krije ponos što njene pesme na sav glas pevaju upravo najmlađi.

Vesna Zmijanac
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

– Pevaju deca pesme koje su starije od njih duplo, ali oni sve pevaju, baš mi je drago zbog toga. Ranije smo generalno radili po restoranima i kafanama, tu su se ljudi lepo veselili, slušali muziku, a najvažnije, nije bilo telefona da samo kuckaju poruke. I evo sada se opet nešto dešava, kao da se vraćamo u stara dobra vremena ponovo i to mi je mnogo lepo- iskrena je pevačica.

Jedan od njenih najvećih hitova koji se sa istim žarom i danas peva je “Idem preko zemlje Srbije”, a pevačica je ispričala koliko je hrabrosti bilo potrebno da se otpeva ovakva pesma.

– Ja sam je snimila u najnezgodnije vreme, iako je nisu znali važno da sam je ja otpevala u vreme sankcija. Mnogo mi je drago i priznajem da sam se stalno inatila- rekla je vlasnica mnogih vanvremenskih hitova koji traju već decenijama.

Vesna Zmijanac
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

(Kurir.rs/Grand)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare