28. Jula 2022.

Vesna Đogani otkrila kako rješava probleme sa sinom i suprugom

Big Portal

Danas su ponosni roditelji dvoje djece, čijem odrastanju i vaspitanju su dali svoj maksimum.

“Kada je moj sin išao u predškolsko, sećam se, iz revolta je bacio pesak na mene jer nije hteo da ide kući, i to prvi i poslednji put tada. Jako se uznemirio jer mi prekidamo njegovu igru, a on kao mali nema osećaj za vreme. On je tim postukom ugrozio moj autoritet kao roditelja, ali sam ja kao roditelj lepo rekla ‘Ljubavi ti si mene sad jako povredio, ja sam tvoja mama i mnogo te volim, ali ne želim da povrediš tim peskom. Možemo da ostanemo još pet minuta’. Tako dobijamo kompromis, najbitnije je da mi pričamo. Tako on nikada više nije želeo mene da povredi”, ispričala je Vesna.

Mnogi se pitaju kako su nakon toliko godina Vesna i Đole poput dva zaljubljena klinca, a recept za uspješan brak i harmoničan odnos u porodici Đogani samo kompromis.

“Istu stvar sam primenjivala i u priči sa mojim Đoletom, ali i on sa mnom. Uvek jedno drugom otvoreno kažemo šta nam ne odgovara i zbog čega, razgovaramo otvoreno i o tome kako se osećamo oboje u svakoj situaciji, a danas generalno partneri ne pričaju. Ja imam Đoleta koji je rak u horoskopu, znači preemotivan je i prezatvoren tako da ja realno nikada ne znam koliko je sati kod njega. Zato ja očekujem da mi on sve kaže, ali moram da priznam da se dosta promenio zbog mene. Od kada smo krenuli tako o svemu da pričamo mi više nemamo problema”, otkrila je pjevačica, a nedavno je otkrila da uživa u mali znacima pažnje kojima njen suprug nerijetko začini njihov odnos.

“Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi”, kaže Vesna, prenosi 

Grand.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare