Vesna Đogani o Đoletovom najromantičnijem gestu - BIGportal.ba
Ex Yu

Vesna Đogani o Đoletovom najromantičnijem gestu

Vesna Đogani otkrila je koliko joj je suprug Đole Đogani pomogao kada joj je pomoć bila neophodna, a to je zamaptila kao najromantičniji postupak.

Vesna i Đole Đogani u braku su više od dve decenije i jedan su od najstabilnijih parova na estradnom nebu.

Praznici nisu jedini povod kako bi jedno drugom priredili iznenađenje:

– Kupim i ja njemu, ali definitvno više on meni (smeh). Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi. Mnogo puta vidi nešto i želi da mi kupi jer smatra da će mi to odlično stajati, mada neki put mi donese neki komad garderobe, gde ja kažem da je to odlično, ali nisam u tom elementu sad raspoložena, ajde mi to da vratimo. Nikada se nije naljutio kada to kažem, samo rezimiramo zajedno da li u tom momentu nisam dovoljno jela ili sam nenaspavana (smeh) – iskrena je bila pevačica.

Vesna se osvnula na i momenat koji za nju predstavlja najromantičniji gest njenog supruga:

– Mene je definitivno osvojilo kada sam ja uradila silikone i on je došao u pidžami i spustio me da legnem u krevet. Ja sam tada prvo dva sata plakala i pokušavala pametnica da sve sama uradim i nisam mogla i onda sam ga ipak nazvala i bukvalno je došao u oidžami i papučama. Inače tada još uvek nismo živeli zajedno. Rekao mi je da sam tvrdoglava što ga nisam odmah pozvala da mi pomogne i sutradan je ponovo došao da me podigne, čak me je umio, oprao mi zube i oprao mi kosu. Eto, to mi je nešto najromantičnije – otkrila je za Grand online.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar