2. Marta 2021.

Vesna Dedić otkriva svoju najveću tugu, ali i strašnu majčinsku bol koju je osjetila!

Big Portal

Vesna Dedić otvorila je dušu i posle prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković, ispričala šta je zadesilo njenu porodicu tokom prošle godine-

– Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka (ćerka) imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji – ispričala je voditeljka za Svet prenose mediji.

– Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju – dodala je Vesna.

– To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću – podvukla je Dedićeva.

– Kada korona prođe, kada se otvore granice, kad odem kod deteta ili ona dođe kad poželi da me zagrli, kada vakcina, izolacija ne bude ni u jednim vestima. Hoću taj trenutak sreće – zaključila je voditeljka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare