Vesna Dedić o svađi sa Sanjom Marinković: "Zbog nje mi je bio ugrožen profesionalni integritet" - BIGportal.ba
Ex Yu

Vesna Dedić o svađi sa Sanjom Marinković: “Zbog nje mi je bio ugrožen profesionalni integritet”

Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su svoje dugogodišnje prijateljstvo, a iako su bile bliske prijateljice čak 20 godina, Vesna i dalje stoji iza odluke da Sanji nikada ne pruži ruku pomirenja.

– Što se tiče našeg prijateljstva, samo jednom sam dala izjavu kada je tema bila afera ‘kovid elita’. Tada sam iz profesionalnih razloga otkrila da se više ne družimo, ona je za mene zauvek blokirana – rekla je Vesna za Informer.

Podsetimo, Dedićeva je za Telegraf Jetset pre nekoliko meseci rekla da se nikada neće pomiriti sa Sanjom.

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. Nisam državni funkcioner, te nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem da Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – rekla nam je Vesna.

– Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno – ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva – istakla je tada Vesna.

Na pitanje da li to znači da nema prostora kada je reč o pomirenju, Vesna je rekla:

– Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada!

S druge strane, Sanja je tada na tu temu rekla samo sledeće:

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar