Verica Šerifović hitno operisana - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Verica Šerifović hitno operisana

Verica Šerifović se liječila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Pjevačica je operisala je rak dojke. Majci pop zvijezde Marije Šerifović ljekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promjene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, Marija se od majke nije odvajala.

“Verica je prošle godine tokom rutinskih kontrola otkrila da ima promjene na dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne analize i dijagnostifikovali su joj kancer. Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im ljekari rekli da je rak u prvom stadijumu i da može da se riješi operacijom, odahnule se”, otkriva izvor i dodaje da je pjevačica operisana čim je postavljena dijagnoza.

“Marija ju je posjećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula o njoj, trudila se da je oraspoloži, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da ni na trenutak posustane. Vodila je računa da je niko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o Veričinim zdravstvenim problemima. Željela je da joj obezbijedi preko potreban mir tokom oporavka”, dodao je izvor.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Majci i ćerki je teško palo i čekanje rezultata poslije operacije, koji su pokazali da zvijezda narodne muzike više nema rak.

– Kad su čule da je sve u redu, bile su presrećne. Otad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je nevjerovatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna – zaključuje izvor.

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir/Instagram

Danas objavljeno

Pas ekolog sa gazdom očistio plažu

Vanja A

Haris Džinović otkrio kada je i zbog čega počeo da nosi šešir

Vanja A

Otkrivena nova vrsta dinosaurusa

Vanja A

Ostavite komentar