29. Marta 2021.

Verica Rakočević: “Pronašla sam mir u nemiru”

Big Portal

Njena snaga i motivacija i sve ono što je postigla, proizvod su, kako kaže, upornosti i inata. Nedavno je proslavila 73 rođendan. Njeno životno iskustvo samo raste, a ona se nikada nije osećala ni izgledala mlađe. Verica Rakočević bila je gošća u emisiji 150 minuta.

“Ja sam već 40 godina u ovom poslu. Pre toga sam mislila da ću se baiti nečim drugim i, možda na sreću, počela sam da se bavim defektologijom. Kada sam počela da radim, uvidela sam da mora da prođe neko vreme, da bi ono što radim, bilo dugoročno. I moj savet ljudima koji možda počinju neki posao je da možda nešto što se na brzinu uradi, može da traje”, rekla je Verica Rakočević i dodala da brzo radi i brzo organizuje posao.

Foto: Printskrin/TV Prva

“Godine 1983. sam otvorila radnju. Narednih sedam godina, ja sam samo učila, a pored toga sam išla i u školu. Narednih 7 godina išla sam po sajmovima i tamo sam srela profesorku Anđelku Slijepčević koja me je usmerila i koja je nešto u meni prepoznala. Ništa nije bilo na brzinu, sve je išlo svojim redom. Moj brend je ozbiljan, ali ja nemam ne znam koliko radnji, ni veliku prodajnu mrežu, ali sve ono što sam radila, žene prepoznaju kao dobro”, rekla je Verica, jedna od najpriznatijih srpskih kreatorki.

Verica Rakočević je ponosna baka 7 unučića i trenutno je njena najveća želja da njena porodica i ona budu zdravi.

Tokom pandemije imala je više revija u Skandinaviji i Rusiji i izgradila je online shop.

“Dušu odmaram tako što se čujem sa svojim unucima i sa Veljkom na Avali. Imam sreću da je on suprotnost od mene i što ima amortizaciju za sve izazove. U najkritičnijem trenutku, on je tu da me oraspoloži i tu je da se bavimo lepom stvarima. Inspiriše me njegov mir. Pronašla sam mir u nemiru”, završila je kreatorka Verica Rakočević.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare