VERICA RAKOČEVIĆ: AKO JE BABA SINONIM ZA STAROST, ONDA JA TO NISAM! - BIGportal.ba
Ex Yu

VERICA RAKOČEVIĆ: AKO JE BABA SINONIM ZA STAROST, ONDA JA TO NISAM!

Verica Rakočević, modna dizajnerka koja i u osmoj deceniji pleni vitalnošću, energijom i dobrim izgledom, juče je proslavila 73. rođendan

Poznata kreatorka Verica Rakočević otvoreno je govorila o tome kako se oseća kao baka, šta je sinonim za starost i kako je izbegla gradsku vrevu.

Verica ističe da ako je reč baba sinonim za starost, ona to sigurno nije.

– Ja sam ponosna baka i uvek to ističem. Nedavno sam baka postala sedmi put kada je moja ćerka Milena dobila sina Nikšu. Toliko sam se vezala za njega da zet Milan strahuje da ću im uzeti dete – rekla je s osmehom Verica u emisiji “Kec na jedanaest“.

– Čovek nikada ne sme da bude limitiran godinama. Ima ljudi koji sa 40 ne mogu da ustanu iz kreveta. Ja se ne osećam kao neko ko ima 73 godine. Ja trčim po mom dvorištu. I da, nekad zaboravim gde sam ostavila ključeve, ali važne stvari ne zaboravljam. Da, ja sam baba sedmoro unučadi i daj bože da budem i prababa, ali ako je baba sinonim za starost, onda ja to nisam.

Kreatorka je istakla i koliko uživa u životu van grada, sa suprugom Veljkom na Avali.

Ja sam rođena u malom mestu i oduvek sam htela da odem iz grada. Kada sam upoznala Veljka sve kockice su se poklopile i evo već osam godina živimo na Avali. Ja sam se zapravo samo vratila tamo gde pripadam. Moja kuća na Avali je moja prva nekretnina kojoj je vrednost porasla, jer priroda je skupa, zdrav život je skup. Svi se čude kako su cene tako skočile, a meni je to potpuno jasno. Juče mi je bio rođendan i bile su kod mene moje tri najbolje prijateljice na ručku i ulepšale su mi dan. Jedna od njih, moja Dana Drašković, stalno me ubeđuje da se vratim u grad, da moram da imam bar mali stan ovde, a kada shvati da je to nemoguće onda me zeza da sav ovaj zagađen vazduh iz Beograda, kada duva vetar stigne i kod nas – podelila je Verica Rakočević.

Neizostavno je bilo i pitanje o njenom sjajnom fizičkom izgledu i formi, kao i energiji kojom uvek zrači. Veričin recept su, kako kaže, genetika i zdrav način života.

Genetika svakako ima ulogu, a ja usto i vežbam i zdravo se hranim. Meso jedem minimalno, bar jednom nedeljno u kući na meniju imamo ribu. Mozak mi radi 24 sata dnevno i ništa mi nije teško, stalno smišljam šta bih mogla da radim. I prezadovoljna sam. Moja deca i unuci su zdravi, imam divan brak i prijatelje – kazala je poznata kreatorka na televiziji “K1”.

Danas objavljeno

Luksuzna jahta i kumovi milijarderi

Vanja A

“Teško joj se neko dopadne”

Vanja A

Misteriozna ljepotica: Dok žene uzdišu za Filipom Kostićem, on krije svoju ljubav

Vanja A

Ostavite komentar